Ma (2019) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Ma (2019)
PRISNI 5 SEKONDA

INSTAGRAM: DAKA_LALE

HOME ART

Loading...


CODE IT

Ma (2019)

3060
  99 min  •  2019  •  HD  •  5.8

Loading…

Një grua e vetmuar miqësohet me një grup adoleshentësh dhe vendos t'i lërë të festojnë në shtëpinë e saj. Kur fëmijët fillojnë të mendojnë që nuk mund të ishin më me fat se kaq, fillojnë të ndodhin gjëra që i bëjnë të vënë në pyetje qëllimet e mirëpritëses së tyre.