Long Day’s Journey Into Night (2018)

Loading...

Long Day’s Journey Into Night (2018)

679
  110 min     2018 HD 7.2

Loading…

Një histori nga e shkuara nuk është mbyllur asnjëherë. Një burrë kthehet sërish në Guinzhu dhe zbulon gjurmët e një femre misterioze. Ai nis të kujtojë verën që kanë kaluar bashkë 20 vite më parë.