London Fields (2018) +18

London Fields (2018) +18

603
  118 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 4.4

Me dëshirën për të shkruar kryeveprën e tij, një shkrimtar në prag vdekjeje, bën një udhëtim në Londër, ku shpreson të gjej frymëzimin. Ai zbulon që është e vështirë të jesh autori i shkëputur nga ngjarjet, kur muza jote është një krijesë tërheqëse, që bën gjithçka për të kontrolluar historinë e saj dhe jeta e personazheve të tu po shkon drejt shkatërrimit.