Life of Pi (2012)

Life of Pi (2012)

14091
Viti: 2012 Cilësia: HD IMDb: 7.9

Një djalë i ri i cili i mbijeton një fatkeqësie në det përfundon në një udhëtim epik, aventurë dhe zbulimi. Gjatë udhëtimit, ai formon një lidhje të papritur me një tjetër të mbijetuar… një tigër të frikshëm Bengal.