Let the Right One In (2008) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Let the Right One In (2008)

Loading...

101AVENTURA.AL

Let the Right One In (2008)

2834
  114 min     2008 HD 7.9

Loading…

Në vitin 1982 në rrethinën e Blackeberg, Stokholm, 12-vjeçari Oskar është një i huaj i vetmuar, i cili ngacmohet në shkollë nga shokët e klasës. Në shtëpi, Oskari ëndërron për hakmarrje kundër treshes dhunuese. Dhe ndërkohë ai fillon të shoqërohet me fqinjën e tij 12-vjeçare, Elin, një vajzë e bukur por e veçantë, e cila shfaqet vetëm natën...