Leave No Trace (2018)

Leave No Trace (2018)

519
  109 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.2

Një baba dhe vajza e tij 13 vjeçare bëjnë jetën perfekte në një park të madh në Portland, Oregon, por një gabim i vogël do t'i përmbysë jetët e tyre...