A do të ketë përballje në Shazam 2 me Black Adam? – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD

A do të ketë përballje në Shazam 2 me Black Adam?

Zacahry Levi konfirmoi se Shazam do të përballet me Black Adam, vetëm nëse do të ketë një “Shazam! 3”. “Mund të them se me aq sa di, Black Adam nuk do të jetë në “Shazam! 2”, sepse ideja është që duhet më parë të bëhet një film më vete për Black Adam”, -tha Levi gjatë një interviste në Gjermani.

“Dhe më pas ideja është që të bëhet një tjetër film “Shazam!” dhe një të dytë për Adam, paralelisht, dhe atëherë do të përballen”.