Kissing Candice (2017)

Kissing Candice (2017)

2545
  108 min
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 5.8

Kandis një adoleshente 17 vjeçare është e mërzitur nga çdo gjë që e rrethon. Ajo gjen ngushëllim tek djali i ëndrrave të saj, i cili është pjesë e një bande dhe është përgjegjës për një krim...