Kim Possible (2019) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Kim Possible (2019)
PRISNI 7 SEKONDA

Daka_brand

Loading...

Kim Possible (2019)

3825
  86 min   •  2019  •  HD  •  5.0

Loading…

Kimi dhe Roni fillojnë gjimnazin dhe bëhen miq me Athinën. Nën drejtimin e Kimit, Athina bëhet anëtarja më e re e Ekipit të Plotfuqishëm dhe shpejt fillon t'ia kalojë asaj. Por kur Drakeni dhe Shego rishfaqen në Midelton, treshja duhet t'i ndalojë.