Killers Anonymous (2019) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Killers Anonymous (2019)

Loading...

Killers Anonymous (2019)

332
  95 min     2019 HD 6.3

Loading…

Një grup mbështetës për vrasësit organizon takime të rregullta. Pjesëmarrësit ulen në rreth dhe tregojnë për mëkatet e tyre. Gjithçka fillon të bëhet e dyshimtë kur pjesë e grupit bëhet një vajzë e cila merr pjesë për herë të parë.