Kill Me Three Times (2014)

Kill Me Three Times (2014)

4735
  90 min
Viti: 2014 Cilësia: HD IMDb: 5.9

Një gjuajtës profesionist Çarlie Uolfi gjendet mes tre historive për vrasje, shantazh dhe hakmarrje krijohet pas një kontrate pune të dështuar.