Keys to the Heart (2018)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

Keys to the Heart (2018)

1959
  120 min     2018 HDRip 7.4

Loading…

Një ish boksier, Jo-ha, e jetonte jetën vetëm falë forcës së tij fizike. Lavdia e kampionit i zgjati vetëm një moment. Një takim i riktheu lidhjet e harruara të së shkuarës dhe më në fund mëson çdo të thotë familje.