Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

8058
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.4

Kur vullkani i fjetur i ishullit fillon të riaktivizohet, Owen dhe Claire zhvillojnë një fushatë për shpëtimin e dinosaurve të mbetur nga kjo ngjarje që do të çojë në zhdukjen e tyre.