Jerry Maguire (1996)

Jerry Maguire (1996)

1584
Viti: 1996 Cilësia: HD IMDb: 7.3

Është një agjent sporti i suksesshëm por pushohet pasi shpreh një epifani morale. Pas kësaj ai vendos të ndryshojë filozofinë e tij si një agjent i pavarur me të vetmin sportist që qëndron me të dhe sekretaren e tij.