Indiana Jones and the Last Crusade (1989) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Indiana Jones and the Last Crusade (1989)

Loading...

Indiana Jones and the Last Crusade (1989)

1738
  127 min     1989 HD 8.2

Loading…

Në vitin 1938 profesori Henri Xhons, zhduket duke kërkuar Kupën e Shenjtë. Djali i tij, Indjana Xhons e gjen veten duke ndaluar nazistët e Hitlerit nga marrja e Kupës dhe pushtimi i botës.