In a Better World (2010)

In a Better World (2010)

900
  118 min
Viti: 2010 Cilësia: HD IMDb: 7.6

Jeta e dy familjeve, daneze dhe suedeze ndërthuret me njëra-tjetrën me gjithë peripecitë e së përditshmes. Kristian, një djalosh që ka humbur të ëmën nga kanceri dhe Elias, një djalë që vuan bullizmin e shokëve të klasës, njihen bashkë për t'u bërë shokë në të mirë e në të keqe.