If Beale Street Could Talk (2018)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

If Beale Street Could Talk (2018)

1383
  119 min     2018 HD 7.4

Loading…

Kur Foni akuzohet padrejtësisht për një krim që nuk e ka kryer, tërë familja e tij i qëndron pranë dhe përpiqet ta shpëtoj nga një system gjyqësor dhe polici e korruptuar dhe diskriminuese. Kjo është historia e dashurisë e dy të rinjve me ngjyrë që përballen me vështirësitë dhe racizmin në Amerikë, por që pavarësisht gjithçkaje nuk reshtin së luftuari për një familje të lumtur.