I Believe in Miracles (2015)

I Believe in Miracles (2015)

582
  104 minuta
Viti: 2015 Cilësia: HD IMDb: 7.8

Historia e ekipit të Nottingham Forest që bëri histori, duke fituar Kupën Evropiane në vitet 1979 dhe 1980, të udhëhequr nga trajneri Brian Cloughu dhe asistenti i tij Peter Taylori.