Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018)

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018)

5305
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.3

Konti Drakula dhe kompania e tij marrin pjesë në një lundrim në det për përbindëshat që e dashurojnë detin. Por ata nuk e dinë që barka e tyre komandohet nga familja Van Helsing që përbuz përbindëshat. Si do ta shpëtojë familjen konti?