Hereditary (2018)

Hereditary (2018)

2801
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.3

Pas vdekjes së gjyshes, një familje në zi përndiqet nga ndodhi tragjike dhe shqetësuese që hedhin dritë mbi sekretet e zeza të familjes.