Henchmen (2018)

Henchmen (2018)

973
  89 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.0

Kur bota kërcënohet nga një super njeri djallëzor, një adoleshent dhe mësuesi i tij bashkohen për ta ndaluar.