Hearts Beat Loud (2018)

Hearts Beat Loud (2018)

1545
  97 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.0

Një baba dhe vajza e tij formojnë një grup të pazakontë muzikor, përpara se ajo të largohet për në universitet.