Half Light (2006)

Half Light (2006)

2794
  109 min
Viti: 2006 Cilësia: HD IMDb: 6.0

Rejçëll Klarkson, është një shkrimtare romanësh misteri e suksesshme, jeta e së cilës shkatërrohet kur djali i saj 5 vjeçar mbytet. Një vit më vonë, në një përpjekje të shërojë plagët e saj dhe ta ndihmojë të fillojë përsëri të shkruajë, shoqja e saj më e ngushtë merr me qera një shtëpizë të izoluar në një fshat të largët peshkatarësh, ku ndodhin disa ngjarje që prishin qetësinë e fshatit dhe i shkaktojnë Rejçëllit frikë për jetën e saj.