Gutshot Straight (2014)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

Gutshot Straight (2014)

5137
  85 min     2014 HD

Loading…

Gutshot Straight : Një kumarxhi përfshihet në një lojë parash dhe fuqie për t'u pasuruar sa më shpejtë, por herët e kupton se ai është pjesë e një kurthi që mund t'i kushtojë jetën.