Gun City (2018) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Gun City (2018)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

Gun City (2018)

1605
  126 min     2018 HD 6.4

Loading…

Në Spanjë, viti 1921, rrugët e Barcelonës ballafaqohen me policë dhe anarkistë, ndërsa bizneset e paligjshme lulëzojnë. Në këtë atmosferë agjenti Anibal është dërguar me një mision në Barcelonë: Të zbulojë se kush e ka vjedhur dërgesën e armëve të një treni ushtarak. Të gjitha rrugët të çojnë drejt anarkistëve, por a janë vërtetë ata?!