Goosebumps 2: Haunted Halloween (2018)

Goosebumps 2: Haunted Halloween (2018)

1933
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.0

Soni dhe Semi janë dy adoleshentë që e quajnë veten gjuetarë thesaresh. Në kërkim brenda një shtëpie të braktisur, gjejnë një kukull të pazakontë ventrikulisti. Aventura e vërtetë fillon kur kukulla ngjallet dhe futet në jetën e tyre pikërisht një natë para Hallouinit.