Godzilla: King of the Monsters (2019)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

Godzilla: King of the Monsters (2019)

273
       HD

Loading…

Agjensia zoologjike Monark përball disa nga përbindëshat më të mëdhenj, si Godzillën me Mothrën, Rodanin dhe kundërshtarin më të frikshëm, Mbretin Ghidorah me tre koka.