Ghostland (2018)

Ghostland (2018)

1509
  91 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.4

Një nënë e dy vajzave që trashëgon një shtëpi përballet me vrasës në natën e parë në shtëpinë e tyre të re dhe lufton për jetën e vajzave të saj. Gjashtëmbëdhjetë vjet më vonë kur vajzat bashkohen në shtëpi, gjërat bëhen vërtet të çuditshme.