Ghost Rider (2007)

Loading...

Ghost Rider (2007)

371
  114 min     2007 HD 5.2

Loading…

Kur një pilot motoçikletash, Xhoni Blaze, shet shpirtin e tij tek djalli për të shpetuar jetën e të atit, ai transformohet në Pilotin Fantazmë, gjahtari i djallit, dhe dërgohet të kapë gjithë mëkatarët.