Get Smart (2008)

Get Smart (2008)

1654
Viti: 2008 Cilësia: HD IMDb: 6.5

Kur identitetet e agjentëve të fshehtë nga "Control" vihen në rrezik, Shefi promovon analistin e pafat, por të zellshëm, Maxwell Smart dhe e bashkon në skuadër me agjentin 99, elegant dhe të aftë, të vetmin spiun të pazbuluar. A mund të punojnë ata së bashku për të penguar planet dashakeqe të KAOS-it?