Generation Iron 3 (2018)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

Generation Iron 3 (2018)

269
  95 min     2018 HD 5.6

Loading…

Duke udhëtuar nëpër botë përfshirë Indinë, Brazilin, Kanadanë, Europën, Afrikën dhe SHBA, Gjenerata e Hekurit 3 do të intervistoj dhe do të ndjek bodybuilderët, trajnerët, ekspertët dhe fansat për të vendosur se si duhet të duket fiziku ideal universal.