Gen-X Cops (1999)

Gen-X Cops (1999)

1642
Viti: 1999 Cilësia: DVD IMDb: 6.0

Ky film ka producent Jackie Chan dhe me regji të Benny Chan. Filmi tregon për Policinë e Hong Kongut që duhet të gjejë eksplozivët të cilët i ka marrë në zotërim një grup terroritësh japonezë. Në mision rekrutohen djem të rinj pa përvojë, nën drejtimin e një ''të çmenduri''.