Gemini Man (2019)

Loading...

Gemini Man (2019)

331
       HD

Loading…

Gemini Man do të dalë në tetor të këtij viti. Dhe është një thriler-aksion inovativ, ku do të shohim Will Smith si Henry Brogan, një vrasës elitar, i cili papritmas sulmohet dhe ndiqet nga një grup misterioz që me sa duket mund të parashikojë çdo lëvizje të tij.