Free Solo (2018) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Free Solo (2018)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

Free Solo (2018)

2231
  100 min     2018 HD 8.4

Loading…

Alpinisti profesional i shkëmbinjve Aleks Honold vendos të bëjë ngjitjen e parë të lirë (pa pajisje, litarë dhe pa asnjë masë mbrojtjeje) prej 900 metrash në shkëmbin e famshëm vertikal, El Kapitan. Ç’mund ta shtyjë njeriun të ndërmarrë një rrezik të tillë, të çmendur? Dokumentari iu jep përgjigje shumë pyetjeve.