Free Birds (2013)

Free Birds (2013)

10105
Viti: 2013 Cilësia: HD IMDb: 5.9

Dy gjela deti me mendime të kundërta duhet ti lëne mosmarrëveshjet dhe të kthehen prapa në kohe për të hequr gjelat e detit nga menyja e Ditës se Falënderimeve.