Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)

421
Viti: Cilësia: HD IMDb:

Luke Hobbs dhe Dekard Shou thirren për të formuar një skuadër për t'u përballur me Brikstonin, një kriminel me fuqi jashtë normales...