Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)

2168
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.8

Në një përpjekje për të penguar planet e Grindelwald për të ngritur magjistarët e gjakut të pastër për të sunduar mbi të gjitha qeniet jo-magjike, Albus Dumbledore regjistron ish-nxënësin e tij Newt Scamander, i cili pajtohet të ndihmojë edhe pse ai nuk është në dijeni të rreziqeve që shtrihen përpara. Dashuria dhe besnikëria vihen në provë, edhe mese miqve dhe familjarëve, në një botë magjepsëse të përçarë...