F.R.E.D.I. (2018)

F.R.E.D.I. (2018)

1915
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.0

Një robot inteligjent dhe i adhurueshëm vidhet nga një laborator kërkimor i fshehtë dhe gjendet nga një djalë 15 vjeçar, i quajtur Xhejms. A përbën ai rrezik për fëmijët?