Escape Room (2019)

Loading...

Escape Room (2019)

1335
  99 min     2019 HD 6.4

Loading…

Gjashtë të panjohur e gjejnë veten në një labirint dhomash misterioze dhe vdekjeprurëse. Për të mbijetuar duhet të përdorin aftësitë e tyre, që të jenë fitues edhe të çmimit prej 10 mijë dollarësh.