Ender’s Game (2013)

Ender’s Game (2013)

2020
Viti: 2013 Cilësia: HD IMDb: 6.6

Toka u shkatërrua nga Formiksët, një racë aliene në dukje e vendosur për të shfarosur njerëzimin. Shtatëdhjetë vjet më vonë, njerëzit e Tokës mbeten të bashkuar për të parandaluar zhdukjen e tyre nga kjo specie aliene superiore nga ana teknologjike. Ender Uigin, një djalosh i qetë por brilant, mund të bëhet shpëtimtari i racës njerëzore. Ai ndahet nga motra e tij e dashur dhe vëllai i tij tmerrues dhe sillet në shkollën e betejave në orbitën rreth Tokës. Ai do të testohet dhe do të kthehet në një vrasës të ndjeshëm i cili fillon të ketë neveri për atë që bën ndërsa mëson të luftojë me shpresën për të shpëtuar Tokën dhe familjen e tij.