Dragon Ball Super: Broly (2018)

Dragon Ball Super: Broly (2018)

630
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 8.3

Goku dhe Vexhita ndeshen me Brolin, një luftëtar sajan ndryshe nga çdo luftëtar që janë ndeshur më parë.
Përditësim në cilesi dhe me audio "zërin" Japanese orgjinal HD.