Dogman (2018)

Dogman (2018)

568
  103 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.4

Marçelo, një rritës i vogël dhe i sjellshëm qensh, e gjen veten të përfshirë në një marrëdhënie të rrezikshme varësie me Simonen, një ish-boksier i dhunshëm i cili terrorizon të gjithë lagjen. Në një tentativë për të rikthyer dinjitetin e tij Marçelo do ti nënshtrohet një akti të pazakontë hakmarrjeje.