Division 19 (2017) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Division 19 (2017)

Loading...

Division 19 (2017)

1915
  93 min     2017 HD

Loading…

Në të ardhmen të burgosurit do të dërgohen në një qytet, ku njerëzit do të mund të argëtohen nga shtëpia duke komanduar jetët e tyre online, përfshirë këtu se çfarë hanë, çfarë veshin, çfarë lexojnë si dhe kur luftojnë...