Disobedience (2017) +18

Disobedience (2017) +18

4121
  114 min
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 6.8

Një grua kthehet në komunitetin e saj ortodoks hebre, të cilën të gjithë e shmangin për shkak të tërheqjes së saj ndaj një mikeje të fëmijërisë. Por pasionet e tyre rinisin kur eksplorojnë kufijtë e besimit dhe seksualitetit.