Delibal (2015) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Delibal (2015)

Loading...

101AVENTURA.AL

Delibal (2015)

27179
  117 min     2015 HD 6.9

Loading…

Delibal "Mjalt helmues" një romance mes dy të dashuruarve a do të lulëzoj e ardhmja në baze të dashurisë apo karrierës, si do gjejnë veten që të vendosin se si duhet të jetojnë? Ndiqni filmin për më shumë dhe përjetoni emocionet që përcillen përmes tij.