Dear John (2010) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Dear John (2010)
PRISNI 5 SEKONDA

Loading...


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Dear John (2010)

27289
  108 min  •  2010  •  Full HD  •  6.3

Loading…

Ndërsa Xhoni është kthyer me leje në qytezën e tij të lindjes, gjen Savanën, një studente kolegji që po viziton qytetin. Edhe pse dashuria ishte e papritur, s’do të thotë që ata s’e gjetën. Duke ditur që Xhoni duhej të ikte për në ushtri, dashuria e tyre mbijetoi përsëri, derisa ai shtyn shërbimin e tij për shkak të sulmeve të 11 shtatorit. Telashet fillojnë dhe dashuria e tyre vihet në pritje. Njëri s’mund ta durojë më këtë gjë... po tjetri?