Dead Poets Society (1989) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Dead Poets Society (1989)
PRISNI 7 SEKONDA

Daka_brand

Loading...

Dead Poets Society (1989)

1489
  128 min   •  1989  •  HD  •  8.1

Loading…

Mësuesi i anglishtes Xhon Kiting frymëzon nxënësit e tij që ta shohin poezinë në një këndvështrim tjetër të njohurive dhe ndjenjave të pastra.