Dead Night (2017)

Dead Night (2017)

3470
  86 min
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 4.5

Xhejmsi, Kejsi dhe dy fëmijët e tyre adoleshentë shkojnë për një fundjavë në mal. Xhejmsi gjen në mes të dëborës një grua dhe e sjell në shtëpi për ta shpëtuar, pa e ditur se prania e gruas është katalizatori për një seri ngjarjesh që do ta ndryshojnë jetën e tyre përgjithmonë.