Dave Made a Maze (2017)

Dave Made a Maze (2017)

812
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 6.2

Dejv, një artist me një karrierën të dështuar, ndërton një labirint gjigant prej kartoni në dhomën e tij të ndenjes. Kur grackat, kurthet dhe krijesat do të marrin jetë gjërat do të bëhen interesante.