Darkman III: Die Darkman Die (1996) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Darkman III: Die Darkman Die (1996)
PRISNI 7 SEKONDA

Daka_brand

Loading...

Darkman III: Die Darkman Die (1996)

1554
  86 min     1996 HD 4.8

Loading…

Në përpjekje për të rikrijuar formulën e tij dhe për të rregulluar fytyrën e shpërfytyruar, doktori Pejton Uestlejk pranon të bashkëpunoj me një nga mjeket përgjegjëse për gjendjen e tij. Por situata bëhet më e ndërlikuar, kur armiq të egër dëshirojnë të shfrytësojnë Uestlejkun, dhe ai gjendet në një kryqëzim në lidhje se me çfarë duhet të bëjë.